Mind the gap! Tiede, taide ja maailmanparannus (In Finnish)


“Parempaa, oikeudenmukaisempaa ja kauniimpaa maailmaa voi ja pitää rakentaa monin eri tavoin, kaikkia tieteen että taiteen keinoja käyttäen. Lyhyt- ja pitkäjänteisesti. Erilaisille yleisöille viestinsä kohdistaen.”

Lue alkuperäinen blogi uniarts.fi-sivuilta:

http://www.uniarts.fi/blogit/heidi-partti/mind-gap-tiede-taide-ja-maailmanparannus

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Dr Heidi Partti works as Professor of Music Education at University of the Arts Helsinki, Sibelius Academy. Her research interests are initiated by a need to better understand the surrounding culture of music making, learning, and teaching, so as to help the music education profession adapt and understand the rapid changes transpiring in today’s popular and participatory cultures. Her articles and book chapters on topics such as music-related learning communities, digital technology, peer learning, collective creativity, and the development of music teacher education have been published in numerous peer-reviewed journals. She has also coauthored a book on composing pedagogy.

© 2017 Heidi Partti

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • academia-edu-logo-rounded
  • research-gate-logo-rounded

Background photo: Joonas Kurppa